Home - qdidactic.com
Didactica si proiecte didacticeBani si dezvoltarea cariereiStiinta  si proiecte tehniceIstorie si biografiiSanatate si medicinaDezvoltare personala
referate stiintaSa fii al doilea inseamna sa fii primul care pierde - Ayrton Senna

Aeronautica Comunicatii Drept Informatica Nutritie Sociologie
Tehnica mecanica

Php
Qdidactic » stiinta & tehnica » informatica » php
Editorul dreamwaverEditorul dreamwaver


Editorul DREAMWAVERMacromedia Dreamweaver este o unealta destinata creatorilor de pagini web. Dreamweaver a fost creat de Macromedia (acum Adobe Systems) si momentan a ajuns la versiunea 9. Primele versiuni ale produsului serveau doar ca simple editoare HTML de tipul WYSIWYG dar in versiunile recente au fost implementate functii de editare avansate si support pentru alte tehnologii web cum ar fi CSS, JavaScript etc.

Dreamweaver s-a bucurat de un larg succes inca de la sfarsitul anilor '90 si momentan detine aproximativ 80% din piata editoarelor HTML. Produsul poate fi rulat pe variate platforme software: Mac, Windows, dar suporta in acelasi timp si platforme UNIX cu ajutorul unor emulatoare software, cum ar fi Wine.

Ca orice alt editor WYSIWYG, Dreamweaver poate ascunde detaliile de implementare a paginilor HTML, facand astfel posibila crearea cu usurinta a paginilor web de catre utilizatorii neexperimentati. Unii creatori de pagini web critica aceste tipuri de editoare deoarece produc pagini de dimensiuni mult mai mari decat ar fi necesar, ceea ce conduce la o functionare neperformanta a browserelor web. Aceasta afirmatie este in mare parte adevarata deoarece paginile web produse folosesc design-ul pe baza de tabel. In plus, produsul a mai fost criticat in trecut si pentru producerea de coduri care adesea nu erau conform standardelor W3C, dar acest aspect a fost mult imbunatatit in versiunile recente. Cu toate acestea, Macromedia a crescut suportul pentru tehnologia CSS precum si alte modalitati de design fara a fi necesara folosirea design-ului pe baza de tabel. Dreamweaver permite folosirea majoritatii browserelor instalate pe calculatorul utilizatorului, pentru a previzualiza website-ul creat. De asemenea contine si cateva utilitare pentru administrarea site-urilor, cum ar fi cele pentru a gasi si modifica un paragraf sau o linie de cod, in intregul web site, pe baza oricaror parametri specificati de catre utilizator. Cu ajutorul panourilor de stare se poate crea cod JavaScript fara a avea cunostinte de programare.
Contact |- ia legatura cu noi -|
Adauga document |- pune-ti documente online -|
Termeni & conditii de utilizare |- politica de cookies si de confidentialitate -|
Copyright © |- 2022 - Toate drepturile rezervate -|

PhpAccess
Autocad
Baze de date
C
Calculatoare
Catia
Excel
Foxpro
Grafica design
Html
Internet
Java
Linux
Mathcad
Matlab
Oracle
Outlook
Photoshop
Php
Powerpoint
Retele calculatoare
Sql
Windows
Word

Esee pe aceeasi tema


Structuri de control in PHP
Wamp Server
Editorul dreamwaver
Aplicatie – pagina web „burse socrates”
Sesiuni in PHP
MySqlRamai informat
Informatia de care ai nevoie
Acces nelimitat la mii de documente, referate, lucrari. Online e mai simplu.

Contribuie si tu!
Adauga online proiectul sau referatul tau.